Tussenschoolse opvang (tso)

Overblijven

De middagpauze duurt van 12:00 tot 13:00 uur en bestaat uit twee delen: een half uur eten en een half uur spelen (in willekeurige volgorde). De kinderen die overblijven, nemen zelf eten en drinken mee. Het eten vindt plaats in de eigen klas in het bijzijn van de eigen leerkracht. In de hele school gelden daarbij dezelfde afspraken die tot doel hebben om een gezellige en rustige lunchpauze met elkaar te hebben. Bij het spelen, onder begeleiding van overblijfouders en medewerkers van BINK, kunnen de kinderen kiezen tussen buiten of binnen spelen. Voor beide situaties is materiaal beschikbaar. 

Tarieven

Met een jaarkaart kunnen de kinderen onbeperkt overblijven. De jaarvergoeding voor de tussenschoolse opvang per kind is als volgt:

Jaarkaart 3 tot 5 dagen:
Onderbouw groep 1-4           € 165,-
Bovenbouw groep 5-7           € 225,-
Bovenbouw groep 8              € 112,50

Jaarkaart 1 tot 2 dagen:
Onderbouw groep 1-4           € 124,-
Bovenbouw groep 5-7           € 169,-
Bovenbouw groep 8              € 84,50

De kosten van de tussenschoolse opvang bestaan uit salarissen van de tso-medewerkers (Bink Kinderopvang), de vergoeding aan de overblijfouders, de verzekering, de administratiekosten en een voorziening voor de aanschaf van speelgoed. Ook wordt een bedrag gereserveerd voor onvoorziene uitgaven. Het voldoen van de vergoeding voor de tussenschoolse opvang is een verplichting als uw kind gebruikmaakt van de tso.